Eten A Lambik

Zoekt u een andere manier van eten bereiden?
Houdt u van buiten eten rondom het vuur?
Dat kan bij Alambik in Midwolda.

Back to basics

In deze drukke maatschappij heeft de mens meer dan anders behoefte om zich zo af en toe terug te kunnen trekken en te genieten van het rustige en rustieke leven. “Back to basics”. Koken zoals koken bedoeld was, met ingrediënten die je kan uitspreken en voordat ze bereidt worden kan herkennen. Het gevoel van hectiek loslaten en je overgeven aan de rust van de Midwoldse omgeving gecombineerd met de heerlijke geur van vers bereide maaltijden vlak onder je neus. Dit alles kan beleefd worden onder het genot van zelf geproduceerde jenever, eau de vie of likeur uit eigen stokerij.

De culinaire keus die aanwezig is kan niet vergeleken worden met andere restaurants. Ten eerste is er een open keuken aanwezig. Hierdoor kunt u de gehele voorbereiding volgen. Een hangende pan boven het vuur verspreid een heerlijke geur van een goedgevulde bonen-, goulashsoep of vissoep. In een pan op hete kolen op de grond (omringd door vuur), afgedekt, worden de lekkerste stoofgerechten bereid en geserveerd.

U kunt meekijken en meegenieten om zo deze belevenis nooit meer te vergeten. Dit kan samen met uw familie, collega’s, vrienden, clubgenoten. Kortom met een gezellige groep mensen.

Wat zijn de mogelijkheden van outdoor koken?

  • Diverse maaltijd soepen (goulash, bonen soep of vissoep) bereid in een heksenketel
  • Een speenvarken of lam aan het spit boven het open vuur
  • Stoofpot op houtskool bereid
  • Kotlovina, een Balkan specialiteit

Voor wie

Buiten koken is voor groepen vanaf 10 personen. Een verjaardag vieren op deze manier wordt heel apart en ongewoon. Of u komt samen met uw collega’s. Gewoon gezellig of voor teambuilding. Het is voor diverse groepen heel geschikt.

Neemt u dan contact op via het onderstaande formulier.

Uw naam (verplicht)


Uw email (verplicht)


Telefoon (verplicht)


Wat zijn uw wensen

captcha

Om spam te voorkomen vragen wij u om bovenstaande code over te typen.

Alambik distilleerderij slijterij Groningse Whisky